Operaatio Mars päättää Glovr-hankkeen

Glovr-hanke on tullut päätökseen. Hankkeen aikana Agenda 2030 tavoitteet sekä vr- ja 360-maailma kietoutuivat toisiinsa. Tutustu Operaatio Marsiin ja muihin

Operaatio Mars

Lyfta Hachathon

Virtuaalitodellisuus101 – opas opettajille

Glovr.fi-sivustolta – erityisesti kohdasta Projektisivut – löydät myös monta muuta hankkeen innoittamaa projektia

Glovr.fi

Hanketoiminnan jälkeen toiminta jatkuu monin tavoin: 1. Agenda 2030 -teemojen pohjalta rakennetaan koko koulun teemapäivää tiimijaksossa. 2.Kansainvälinen yhteistyö jatkuu vesikasvatusprojektissa (New York) ja laajenee One World -kerhon perustamiseen, jossa on mahdollisuus tehdä projekteja yhteistyökoulujen kanssa ympäri maailmaa. https://oneworlduv.com/ 3. VR- ja 360-ympäristöihin jatketaan koulutusta koulun ja koko kaupungin tasolla. 4. Lukuvuonna 2019-2020 toimii vr-kerho maanantaisin klo 14.30. 4. Aktiivisen kansalaisen passi -hankkeen myötä on mahdollista saada kurssi koulun ulkopuolella tehdystä kestävän kehityksen arvoihin pohjaavasta työstä 5. Yhteistyö GameJamien kanssa jatkuu ja erilaisia yhteistyökuvioita yliopistojen kanssa jatketaan.